Ft
0

Gyakori kérdések

Partnerek által gyakran feltett kérdések
Hogy történik a szállítás?

Részletek a Szállítási információk menüpont alatt!

Üzemünk 100%-ban gluténmentes, tejmentes, tojásmentes és szójamentes.

 Igen, az alábbi linken található fotók felhasználhatóak ebből a célból: https://drive.google.com/drive/folders/1IC0ImLwoTjNCzpweHaGnEeX7zGDwm68g Ezek a fotók felhasználhatóak social media felületeken történő reklámozás céljából és saját készítésű POS-anyagokhoz, illetve menükön szerepeltetéshez is.

Mindkét termékcsalád esetében gyártástól számított 1 év (melyet a csomagoláson fel is tüntetünk).

A legtöbb termék esetében 2 napot javaslunk 0-5°C-on. A termék két nap elteltével sem romlik meg, csak veszíthet a külleméből, ízminőségéből. 

  • 100%-os magpasztákat használunk
  • Belga csokoládékat
  • Nem gyümölcskoncentrátumot és/vagy aromát, hanem valódi gyümölcsöt és/vagy 100%-os gyümölcspüréket
  • Tortáink esetében búzaliszt helyett speciális lisztkeveréket használunk, az átlagos süteményekhez képest alacsonyabb cukortartalommal dolgozunk és több csokoládé/gyümölcs/magkrém kerül a desszertjeinkbe.

Az egész üzemünkben egyedül az étcsokoládé tartalmaz szójalecitint, minden más alapanyagunk teljesen szójamentes. Így az étcsokoládét tartalmazó termékeinken kívül: brownie, tripla csokoládé torta csokoládé-mogyoró ice pop és földimogyoró-csokoládé ice pop, minden más íz szójamentes. 

Jégkrém kínálatunkban megtalálható 3 teljesen cukormentes íz. A sütemények között egyelőre még nincsen, de dolgozunk rajta.

Igen, folyamatosan fejlesztünk új ízeket és cukormentes ízek is tervben vannak. 2024 első negyedévében tervezzük bevezetni az első cukormentes ízünket.

Az a célunk, hogy ne az édesség, hanem az ízek álljanak a középpontban, így ehhez igazítjuk a hozzáadott cukortartalmakat.

38 cm hosszú, 10 cm széles és 7 cm magas

A 15 db-os kiszerelések méretei: 13,2 cm hosszú 17,2 cm széles és 17,4 cm magas
A 16 db-osaké pedig: 23 cm hosszú 18 cm széles és 11 cm magas

Sajnos a hatályos jogszabályok alapján nem tudunk a szükséges információkat feltüntető csomagolás nélkül továbbforgalmazni termékeket. Egyedi dobozt csináltatni pedig nagyon költséges, így ezt egyelőre csak 8 íz esetében tudtuk vállalni.

Többféle édesítőszert is kipróbáltunk, de végül a maltitol mellett döntöttünk. Ez az a természetes alapanyagból előállított édesítőszer, amely jól bírja a fagyasztási folyamatokat és jól lehet vele gyártástechnológiailag is dolgozni, illetve nincs intenzív mellékíze, mint például az eritritnek.

Ez egyéni diéta függő, de valószínűbbnek tartjuk, hogy nem, mivel attól függetlenül, hogy édesítőszerrel készültek, a szénhidráttartalmuk nem olyan alacsony, illetve gyümölcscukrot is tartalmaznak az összetevők miatt (mangó, maracuja, mogyoró, földimogyoró).

    Szállítási információk